Kom og vær sammen med ligesindede på vores fantastiske spor!

Kom og vær med i en supergod gruppe af folk der elsker at køre MTB. Vi træner og tager til løb sammen og har et godt sammenhold på kryds og tværs. Vi er fælles om, at træningen skal være sjov, lærerig og få os til at køre hurtigere.

Vi kører mountainbike året rundt – både træning og løb – og vi dækker et bredt spektrum fra dem der i løbene kæmper om podiepladserne i deres aldersklasser, til de der kun konkurrerer med sig selv. Men fælles for os alle er at vi elsker at køre spor i skoven.

Vi har det rigtig godt socialt både på cyklerne og mellem træningerne. Du bliver aldrig efterladt alene i skoven en mørk aften, og vi respekterer og sætter pris på skoven og på andre brugere af den.

Kom og prøv at træn med os. Søndage er et godt sted at starte
— Jasper Steinhausen, Træner

Der er træning tirsdage og torsdage kl 17 og søndage kl 9. Alle dage med start fra klubhuset på Gefionsvej 63 i Helsingør. I uger med MTB-løb kan det ændre sig eller der kan være et noget mindre fremmøde. En typisk hverdagstræning er på 2-2½ time og en søndag på 3-3½ time i alt.

Vi træner primært i Teglstrup, Danstrup og Hornbæk plantage, men tager også en del ture til steder som Tisvilde, Gribskov, Tyskerplantagen, Store dyrehave, Rude Skov og Geels skov. Typisk bliver der også arrangeret et par længere ture i løbet af sæsonen, og i de sidste par år har vi også haft grupper, der tager ture sydpå, til Sverige eller tilsvarende i løbet af sæsonen. Enten til MTB-løb eller blot for at træne i lækre og anderledes omgivelser.

Der er stor opbakning til Hotcup og Vintercuppen og også her vil du mærke det gode sociale sammenhold. Derudover er der mange der deltager i H12, Fall race, Gribben og tilsvarende løb.

MTB træningen har tre hold:

  • Sort hold – for dig der er i god form og godt teknisk kørende og går til stålet hver gang. Masser af spor og masser af fart
  • Rødt hold – for dig elsker spor men ikke er helt så hurtig som dem i sort gruppe.
  • Blåt hold – for dig der elsker din mountainbike, men savner nogle at køre med og gerne vil mere. Et mindre teknisk krævende hold end de to andre.

Er du på sort og rødt hold træner du konkurrenceorienteret og kører typisk en del cykelløb. De to hold træner også tit sammen.

Er du på blåt hold er du som udgangspunkt mere motionsorienteret og kører måske også cykelløb indimellem.

Lyder det som noget for dig?

Så pump cyklen, fyld vand i dunken og mød op. Det er selvfølgelig gratis at komme og køre med.

Vi glæder os til at se dig på Gefionsvej 63.

Kom og vær med allerede på søndag
— Mange hilsner fra Trænergruppen

Videoen i toppen fra MTB-løb i Teglstruphegn er venligst udlånt af Bike Dreams i Allerød