TRÆNINGSWEEKEND PÅ HALLANDSÅSEN 13.-15. APRIL 2018

roys-basta-kanelbullar.jpg

Tag med på en herlig weekend i godt selskab med din cykelklub, skøn natur og gode bakker til at vække de slumrende bjergben. Sæsonen 2018 skydes i gang på det hyggelige hostel Vallåsens Värdshus, hvor vi forkæles med varme dobbeltværelser, lækker mad og klubhygge med cykelvennerne: http://www.vallasensvardshus.se/Hallandsåsen er det tætteste vi kommer på Alperne i omegnen af Helsingør og byder på lange seje stigninger samt kortere hysteriske ditto med dobbelte procenter samt et rent slaraffenland for MTB ryttere.

vardshus.jpeg

Turen er for alle 2018 medlemmer af CKK, både MTB, landevej og juniorer. Det er først og fremmest fornøjelse, og alle kan besejre stigningerne i eget tempo med opsamling på toppen. Vælg rute op og hjem: 60 km. eller 100 km. efter niveau og ben. Juniorer kan evt. arrangere transport i tog eller bil. Lørdag trænes på bakkerne i følgende hold: MTB, landevej A og B (evt.) og Juniorer (med træner). GPS ruter kommer senere. 

Vi mødes fredag den 13/4 kl. 14 ved Scandlines, hvor taskerne lastes i følgebil, før vi sejler kl. 14.30 (tid afhænger af ny sejlplan). Vi kører fra Helsingborg over Søderåsen til vandrerhjemmet i to hold - det korte og det lange - og mødes til aftensmad kl. 20.30 med gennemgang af lørdagens program. Herefter hygge og på hovedet i seng.

Lørdag serveres morgenmad fra kl. 08.00, og der køres fra vandrerhjemmet kl 10.00 i de aftalte grupper med guide rundt på Åsen i ca. 4 timer. Kl. 15.00 byder vores hyggelige hostel på kaffe/the og hjemmebagt kanelbulla. Tid til at slappe af før vi spiser 3 retters menu kl. 18.30. Herefter underholdning og hygge med knas, øl og vin, til vi husker på turen hjem.

mtbhalland.jpg

 

Søndag morgenmad kl. 08.00. Vi rydder op, pakker bilen og cykler kl. 09.30/kl. 10.30 mod færgen 100 km./60km. længere mod syd. Turens sidste bakker forceres, og vi mødes ca. kl. 13.30 ved Scandlines i Helsingborg. Hjemme i Helsingør ca. kl. 14.00.

ALT DETTE TIL FANTASI-PRIS: KUN 800 KR! Fordi din klub synes denne tur er vigtig og giver et flot tilskud!

Medbring en blød taske med cykeltøj til turen og skiftetøj (samt skiftesko!) - husk det stadig kan være køligt - samt hvad du bruger af personlig pleje. Check din cykel i god tid og skift slidte dele såsom kabler, kæde, tandhjul og dæk (monter gerne solide dæk á la Durano Plus). Kontrollér at dine bremser virker perfekt, og at der er nok bremsebelægning! Dette er vigtigt, da farten skal kontrolleres på de lange nedkørsler. Medbring ekstra slanger, samleled til kæde og værktøj - også selv om du har nye dæk og kæde på. Der er sengetøj og håndklæde på værelset, og vi KAN vaske cykeltøj, men tag nu med så du har til to/tre dage. Cyklen kan også vaskes på Värdshuset. Klubben sørger for børste og vaskemiddel samt smørelse.

Klubbens bestyrelse og turudvalg ønsker alle en fantastisk tur, og vi glæder os til at se dig på bakkerne!

Hilsen Claus og Kim