Fra marts til og med oktober er der mulighed for at deltage i landevejstræning på den lette sommerracer. 

CK Kronborg har officiel fællestræning på landevej tirsdag, torsdag og søndag, men mange benytter også lørdag formiddag til en rulletur. Trænerne bestræber sig på at tilbyde niveauopdelt træning alt efter ambitionsniveau, og målsætningen er, at alle kommer både med ud og med hjem. Der tilbydes ligeledes landevejstræning i på vinterracer i vinterperioden, om end i mere begrænset omfang.
Vi cykler sammen tirsdag kl 16 og 17.00, torsdag kl. 16 og 17.00 samt lørdag og søndag kl.9.00 fra klubhuset der ligger lige ved siden af Irma på Gefionsvej 63 - kom og vær med- du er meget velkommen!

CKK-TTL-Open hver torsdag!

Så er der igen TTL- det nye er, at vi kører hver torsdag, samt at du meget gerne må invitere andre cykelentusiaster til at deltage i vores TTL. Ellers er alt ved det gamle. Vi mødes kl. 17.00 i klubben eller kl. 17.15 i krydset i Gurre. Efter endt strabads ruller vi i fællesskab hjem fra Gurre.
Det er stadigvæk de 3 kendte ruter, som der trænes på afhængigt af niveau. Kender du ikke ruterne, kan du se dem her!
Niels Ottzen vil hyppigt deltage i træningen og lede slagets gang - meget gerne sammen med flere "Capitaine de Route" - så vi forhåbentlig får en leder for hver gruppe.

Så har du lyst til at deltage i en kort, intensiv træning, hvor der er mulighed for at få rykket sin grænse - så er det hver torsdag, det sker.

ryttere.jpg

PÅ LANGTUR

Der er tradition for at tage nogle ture over sundet i løbet af sommeren, ligesom der som regel er nogle der arrangerer en tur eller to sydpå