Sommercup 2017

Der er samlet tilmelding via formanden, og jeg skal også have betalingen på 650,-Man får 8 cykelløb for den pris og men kan ikke tilmelde sig enkeltafdelinger.Hvis man ikke har den, skal man via Events4u købe den nye røde Pro Chip fra Maylaps.Vejledningen til dette findes på hjemmesiden sommercup.dk 

Man kan tilmelde sig i alle grupper -  og jeg har fået lovning på, at dem der vil kan stille samlet op til gruppe 2 og komme til at køre i samme gruppe, så vi i år får mulighed for at prøve at køre mere strategisk og sammen i CKK.Tilmeldingen foregår til mig på formand@ckkronborg.dk og betalingen er mobilepay 42367730. Husk navn!

Fristen er 28/2! 

Jeg håber, at vi i år kan få samlet en god gruppe og få nogle spændende cykelløb sammen. Tag fat i dem, du træner med - forsøg at få så mange med som muligt!

Thomas Hannibal