MALLORCA 2019 - CYKELFERIE OG LIVSNYDELSE

MALLORCA 2019 – CYKELFERIE OG LIVSNYDELSE
CK KRONBORG ÅBEN TUR – 23. – 30. APRIL!

Pakkerejse med SPIES på et 4-stjerne hotel i den ”pæne” del af Palma Nova – skal du med?

 TILMELDING SENEST 1. OKTOBER! - da der er rift om hotellet.

(Depositum på 1.600,- kr. til betaling i oktober – restbeløb betales 22. februar 2019).

 Til dem der ikke kan lade være, er der igen mulighed for at deltage i motionsløbet ”Mallorca 312”, som afholdes lørdag den 27. april – se nærmere på www.mallorca312.com (tilmelding åbner omkring 1. november – vær hurtig, pladser ryger generelt meget hurtigt).

Læs mere i denne PDF

Det åbne CKK Söderås Mesterskab Søndag d 2. september

RESULTATER FRA ALLE ÅRETS MESTERSKABER ->

Det åbne CKK Söderås Mesterskab – 65 km – søndag den 2. september
Hvis du har lyst til en god cykeltur i det smukke svenske højland, så ta’ med over og deltage i CKK’s SM (Söderås Mesterskab). Løbet er belagt med ”kun” 800 højdemeter.Har du lyst til heppe, er du også meget velkommen.Løbet er et seniormesterskab, men de ældste ungdomsryttere (+ 15 år) er selvfølgelig også velkommen.
løbet cykles for 6. gang.

Start: Kl. 10.00 fra foden af Kobberhatten

Distance: 65 km med 4 mindre ”bjerge”, hvor den ene er ”opløbsbjerget” til målet på toppen af Kobberhatten (de øvrige ”bjerge” er Lotta + fra Kågeröd til Stenestad – sidstnævnte forceres 2 gange).

Vejvisning vil ske via skiltning.

Der er ingen lyskryds på ruten, men trafikreglerne skal overholdes, og du deltager på eget ansvar (med hjelm på - selvfølgelig).

Handicap: Der bliver opdelt 3-4 grupper efter niveau, hvor der gives gode handicaps – dog maksimalt 20 minutter.

Handicaptildeling sker ved start og fastsættes på diktatorisk vis af Niels Ottzen.

Ruten: Foden af Kobberhatten - Lotta-bakken (up hill) – Klåveröd – Knutstorp – Kågeröd (1. omgang) – Klåveröd – Knutstorp – Kågeröd (2. omgang) – Lotta-bakken (down hill) – toppen af Kobberhatten
(ialt 65 km).

Medaljer for CKK-medlemmer: Der er medalje til de 3 bedste, samt den bedste dame.
Først over stregen får lov til at beholde løbets store pokal i et år.
Pokalen er sponsoreret af A2 reumatologi og idrætsmedicin A/S

3. halvleg: Efter løbet er planen, at vi slår lejr på Cafe Lotta på Åsen eller på restauranten på Kobberhatten, hvor vi hylder de 3 hurtigste overall, samt de 3 hurtigste CKK’er + den hurtigste kvinde(r) (både overall og i CKK regi).

Mødetid: Kl. 08.15 ved Scandlines færgeleje. Vi sejler kl. 08.30.

Find nogle gode cykelvenner og fyld en bil op – og så er det bare afsted til Kobberhatten.
Hvis du vælger at cykle de knap 45 km til Kobberhatten, så skal du med færgen kl. 08.00.
Det forventes, at vi er tilbage i Helsingør omkring kl. 15.00.

Tilmelding: Du møder bare op ved Kobberhatten, og kommer i den gruppe, dit niveau berettiger til. Det koster 20 kr. at deltage – ta’ lige penge.

Husk! Lidt penge på lommen til færgen + andre fornødenheder.
Hvis du har lyst til at hjælpe med at se og huske på, hvem der snupper medaljerne, er du meget velkommen til henvende dig til undertegnede.

Løbet bliver afholdt uanset vind og vejr!
Løbsleder Niels Ottzen

Nyhedsbrev fra bestyrelsen - juni 2018

Nyhedsbrev juni 2018.
Kære medlemmer – det er snart sommerferie, men der venter en masse spændende aktiviteter i klubben. Find derfor kalenderen frem og sæt en masse krydser:
Vi holder Åbent Hus Arrangement i klubben lørdag den 11. august kl. 10. Der er fællestræning i forskellige gruppe fra Gefionsvej, og vi mødes i klubben igen kl. ca. 12 til grillpølser, sodavand/øl.
Vi håber på at se så mange medlemmer som muligt, og kender man nogle mulige emner så tag dem endelig med.
Der er annonceret klubmesterskaber på hjemmesiden under events-kalender 2018. Af hensyn til Sommercuppen mm. flyttes datoerne til:

TT tirsdag 28/8 og

Linjeløb i Sverige 2/9

MTB søndag 26/8
Der kommer mere info om dette senere.

Der bliver rytterfest 27/10, hvor vinderne bliver fejret. Vi har ikke besluttet, hvordan den skal holdes, men er der nogle af jer medlemmer, der har et blændende forslag, hører bestyrelsen gerne om det.
Vi plejer også at udnævne ”Årets CKK´er”. Bestyrelsen modtager meget gerne seriøse forslag til årets modtager med en god begrundelse!
Vi skal afholde cross weekend 6. og 7. oktober. Der er hårdt brug for hjælpere. Der skal bl.a. sættes bane op onsdag, torsdag og fredag om aftenen og afvikles løb lørdag og søndag og nedtages bane.
Bestyrelsen har besluttet, at man ved deltagelse på mindst to dage kan optjene et gavekort til gratis deltagelse i rytterfesten.
Der skal også afholdes trænerweekend i Sverige 22. og 23. september – og hvis man har en træner/turleder gemt i maven og endnu ikke sluppet ham eller hende ud, så var det måske en mulighed? Vi hører gerne fra dig!

 

Bedste hilsner

Bestyrelsen.

 

Træningslejr 2019 - 26-28 April

Klubben afholder træningslejr for alle medlemmer 26. til 28 april 2019. Det foregår på Vallåsen i Skåne, og der cykles alle tre dage. Fredag mødes man ved færgen og cykler derop, lørdag er der træning i området på både racer og mtb. Søndag kører man hjem sammen.

Der vil blive lagt ruter efter de tilmeldte, men det er op til 150 km i meget vekslende terræn.

Der er et økonomisk tilskud fra klubben, men egenbetalingen bliver formentlig omkring 800 kr. Vi opholder os på et rigtig godt vandrehjem med alle faciliteter og en god forplejning, og terrænet er fantastisk at køre i – mange højdemeter.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Læs mere her