Landevej

Cykelryttere – det er tid til at barbere ben til senior landevejs-sommercyklingen 2024

- med opstart tirsdag den 2. april kl. 16.15


På CKK-generalforsamlingen i sidste uge orienterede vi om træningsplanen for landevejstræningen for senior niveau forår/sommer 2024.


Her har du planen som en typisk uge vil forløbe for alle deltagere: ugedag, aktivitet, mødested og tid samt arrangører.


Tirsdage: Intervaltræning, mødested Gurrekrydset (hjørnet af Gurrevej og Smedebakken) kl. 16.15 Arrangør: Jørgen Laursen og Kim Lauritsen


Torsdage: TTL (To The Limit): mødested: Gurrekrydset (hjørnet af Gurrevej og Smedebakken) kl. 17.15 Arrangør: Ottzen og Mikael Lund


Søndage: længere sommerrute med indlagte ”aktiviteter” mødested CKK klubhuset P-plads Gefionsvej 63 kl. 9.00 ruten går altid forbi Gurrekrydset (hjørnet af Gurrevej og Smedebakken) hvor der er opsamling kl. 9.15 Arrangør: Jørgen Laursen


På udvalgte lørdage/søndage erstattes søndagenes sommerrute med: Sverige ad libitum. Mødested: ved billetlugen til ØRESUNDSLINJEN på Færgevej. Tidspunkt for afgang oplyses på FB men som regel kl. 8.00 Arrangører: Ottezen og Michael Lund.


Mere info og de enkelt træningsdage:

Du får her lidt mere information om de enkelte aktiviteter så du og dine senior ryttervenner er klædt på til deltagelse og forhåbentligt får en endnu bedre form hvis du skal deltage i cykelløb, Sommer Cup eller bare skal nakke os andre i sprinten eller på bakkerne.


Intervaltræning:

Vi starter lidt tidligere i år. Tirsdag den 2. april. Jørgen Laursen og Kim Lauritsen, kommer til start/målbyen Gurre (Gurrekrydset – hjørnet af Gurrevej og Smedebakken) uanset vind og vejr. Det er sikkert lidt køligt endnu men så er det bare på med arme og ben mv. Intervaltræningen tager ca. 2 timer så du skal regne med at være hjemme omkring kl. 18.15/18.30

Formålet er at øge konditionen og udholdenheden. Uanset hvor mange vi er på dagen vil der være en opdeling så deltagerne er nogenlunde på niveau med hinanden. Det handler om at give den gas på intervallerne og trække igennem hvorefter der køres helt roligt imellem hvert interval. Stærkeste ryttere sendes afsted sidst og efter hvert interval samles alle deltagere inden vi ruller til næste interval (typisk 2-5 km.) Du kan roligt møde op, du bliver ikke efterladt og du kan regne med god træning og en aften hvor du går lidt tidligere i seng!


TTL – To The Limit
Torsdag den 4. april kl. 17.15 mødes vi i Gurrekrydset (hjørnet af Gurrevej og Smedebakken).

Ottzen og Mikael Lund har en plan.

TTL rutens længde gør at vi er tilbage i Gurre et sted imellem 18.00-18.30 Sidst i 2023 var der ofte 4 hold så du har mulighed for at vælge ryttere der passer nogenlunde til dig. I 2024 er det aftalt at der også skal sættes et hold der udfordre de helt unge nu hvor der er 30 aktive ungdomsryttere.

To The Limit siger lidt sig selv -man skal give hvad man har på dagen og lidt til på et rulleskiftende hold. TTL er en fantastisk mulighed uge efter uge at teste resultaterne fra den øvrige træning. Er du relativt ny på cykel er det er super måde at træne rulleskift og holdkørsel med fart på. Kom ud og vær med.

Til forskel fra andre træningsformer bliver der ikke ventet på ryttere der falder fra og det sker hver gang. Følg ruten med et smil på og kom til målet i Gurre hvor der hånes og hyggesnakkes bagefter. Det er stadig super træning og næste uge hænger du på holdet. Farten er typisk imellem 35-40 km/t. – man kan mere end man tror ved holdkørsel. Spørgsmål så send en fax til Ottzen 😊


Søndagstræning - seniorer:

Start fra P-pladsen ved CKK klubhuset på Gefionsvej 63 kl. 09.00 og der er opsamling hvis du hellere vil mødes ved Gurrekrydset kl. 9.15 (hjørnet af Gurrevej og Smedebakken). Jørgen Larsen er fast arrangør. Jørgen vil meget gerne have nogle ryttere som vil være medarrangører. Der kan være dage hvor Jørgen Laursen er forhindret så kontakt Jørgen på FB eller Messenger.

Sommerruterne (vil variere fra gang til gang) vil i starten af sæsonen være omkring 80 km og længere hen over sommeren. Der vil være indlagt lidt race undervejs og ruterne ligger så du kan dreje fra tidligere hvis tiden ikke er til det på dagen. På de lange ture aftales der ofte et kaffestop. Du skal afsætte formiddagen i starten af sæsonen og nogle flere timer i løbet af sommeren. Farten vil være omkring 30 km/t.

Hvis vejret er helt tosset på søndagen men der loves fuld sol om lørdagen kan arrangement blive flyttet. Info på FB.


Alternativ til søndagstræningen for seniorer– Sverige ad libitum:

Ottzen og Mikael Lund er primus motor på disse populære ture hvor vi mødes på cyklerne ved billetlugen til Øresundslinjen. Turene annonceres på FB og der planlægges i forhold til vejret og derfor er der altid flot tilslutning med 20-30 deltagere. Ruterne er som regel på omkring 90-100 km. og er forskellige hver gang og med masser af udfordringer og race undervejs. Som regel er der et bagerstop og nogle spiser frokost efter afslutningen i Helsingborg. Ingen bliver efterladt - der samles op efter de forskellige udfordringer. Er vejret udfordrende på søndagen og lørdagen er i fuld sol ændres der selvfølgeligt - info på FB.

Der er kun tilbage at opfordre til at møde op til aktiviteterne og velkommen igen til alle jer der kom på i efteråret og vinteren.

Godt cykel-år – bedste hilsener senior landevejs arrangørerne.